Taiyuan Food Practitioner Electronic Health Certificate Application Process och Certificate Photos Selfie Method

Från 2 april 2023, för att ytterligare standardisera hanteringen av elektronisk hälsocertifiering av livsmedelsutövare, måste all fysisk undersökningspersonal ladda upp ett standardcertifikat för elektronisk version för att boka en tid. Storlekskraven för dokumenten gör för tydliga, många vänner har nyligen konsulterat för att registrera sig för elektroniska fotoassistenter. Foto av det elektroniska hälsointyget som uppfyller kraven i mobiltelefoner.

På webbsidan söker du efter Taiyuan marknadsövervakning och administration och går in i den officiella webbplatsen.Livsmedelsutövare Hälsocertifikathantering Inloggning EntréFöremål

Registrera dig först för företagsinformation.De som har registrerat och fysisk undersökning behöver inte registrera sig upprepade gånger;

Fyll i personlig information och information om arbetsenheten och företaget behöver godkännas.

Ladda upp standard en tum av dokument enligt den elektroniska versionen, fotot uppfyller kraven och uppladdningen är framgångsrik och den medicinska undersökningsmötet kan utföras.

Många vänner rapporterar att de har misslyckats med att skicka foton.

Fotokraven är positiva, ansikte -till -rygg attityd, ansikte i ansiktet, horisontella ögon, neutralisering, axlar, höga kläder, enastående kläder, ingen oskärpa, inget brus och i linje med följande krav.

Storlek: 2,6×3,2 cm
Filstorlek: Inte större än 300 kb
Fotoformat: JPG
Bakgrundsfärg: Röd, vit, blå

Enligt testet av den elektroniska fotoassistenten är pixelstorleken för det här -tum -fotot 358 × 441, och upplösningen är 350dpi.

Först och främst använder vi en mobiltelefonkamera för att ta ett foto, som kräver tydligt och ljust.

För det andra, slå på mobiltelefonen WeChat Client -programmet och hitta hälsokortet Electronic Photo Processing Tool [Registrera dig för elektronisk fotoassistent]

Efter att du har kommit in, hitta självtjänstbehandlingsfunktionen för certifikatet.Om du inte vill söka kan du ställa in den direkt efter storleken i figuren nedan.

Ange nästa steg, ladda upp de tagna fotona, verktyget klipper automatiskt fotot och ersätter det med en blå eller vit bakgrund.

You May Also Like

More From Author