Sport: Roligt och rörelse är två koncept!Har du rätt?


På tal om träning är det utan tvekan ”Liu Genghong”, som ledde en våg av rörelse i en ny form, men också en våg av incidenter av fysiska skador orsakade av att följa Mr. Liu Genghongs övning.Vi vet alla att träning är mycket bra för vår hälsa, men många har stora missförstånd om ”träning”, vilket leder till fel träning och överdriven träning i slutändan.


Dyster”Yun” och ”rörelse” är två koncept!


Vad är ”sport”?Sport körs, spelar basket, spelar fotboll?Gör du något att svettas?De flesta människor verkar ha kombinerat ”transport” och ”rörelse” tillsammans.



”Sa texten” Yun ”Yun, migration (xǐ) också. Flytta.Jag använde de gamla definitionen av att skapa ”transport” och ”flytta”.


Därför”Flytta” för ”Transport”Motsvarande vår mänskliga kropp betyder det att genom människokroppens ”rörelse” att förverkliga de inre organen och blodet i vår mänskliga kropp, ”Transport”, så ”Syftet med transport är att tillåta kroppens övergripande qi och blod att flyta och därmed uppnå uppdateringen av metabolismen.


”Blod och blod, bra kropp”


”Rörelse” är faktiskt väldigt enkelt.Naturligtvis är detta inte att säga att dessa sportaktiviteter bara flyttas och inte transporteras.Färre, stasen dold i organen är mindre.


 ”

Precis som vi har pratat om ett fall tidigare:Det är en patient som vanligtvis inte röker eller dricker, stannar upp sent, lägger sig tidigt och står upp tidigt.Ofta träning, löpning, träningDet är muskler och lemmar, även omQi och blod har också påskyndat operationen, men organen har inte effektivt uppdaterats effektivt.Viskera befinner sig i en hård miljö, vilket påverkar normala fysiologiska funktioner och därigenom orsakar motsvarande sjukdomar.


Så den inre ”transporten” är faktiskt viktigare,,Gör den viscerala qi och blod, du kan springa,Om du inte blir sjuk, blir mindre sjuk och blir sjuk och snabb, är det som ”Flödande vatten är inte ruttet och hushållet är inte snålt”. blod.


”Sjukdomen höjs av dig själv”


”Yun” är en relativt svår sak, eftersom lemmarna kan kontrolleras av ideologiskt medvetande, men de inre organen är inte bra.Vi har inget sätt att kontrollera peristaltis i gastrointestinal, hjärtslagets hastighet och utsöndring av olika körtlar som kontrollerar rörelsens rörelse.


Men våra förfäder gjorde också djup forskning och praxis för detta,”Yun” kan uppnå den inre ”transporten” genom den långsamma rörelsen av stubbar, sittande, tai chi, etc.Till exempel, när de står insatser, kommer insatserna att dyka upp värme i insatsen ett tag, och vissa kommer också att snarka och stöta.De som ofta står i sina högar kommer också att bli bättre, tillräcklig energi, lemmar med ljuslemmar, flexibla hjärnor och fullhet.


”Moving är för yun”


Så vänner som älskar sport eller vänner som vill förbättra kroppen genom sport är bäst att granska sitt eget sätt att sport.Kombinationen av ”transport” och ”rörelse” är den verkliga rörelsen -Internal och Viscera, Qi och blodjustering, rörliga ben och ben och ben och ben.


You May Also Like

More From Author