Motion Empowerment, fördjupa integrationen av fysisk utbildning

”Det är nödvändigt att fördjupa integrationen och utvecklingen av kinesiska egenskaper och fysisk utbildning, främja den samordnade utvecklingen av kulturellt lärande och fysisk träning i ungdomar, främja den sunda tillväxten hos ungdomar, förfina deras vilja och förbättra personligheten och kultivera socialistiska byggare och efterträdare som har utvecklat den omfattande utvecklingen av moral, intellektuell, fysisk och arbetskraft. ”Den allmänna administrationen av idrott och utbildningsministeriet om utfärdande av fördjupad fysisk utbildning och integrationen av fysisk utbildning för att främja den friska utvecklingen av ungdomar läggs tydligt fram.

 

Fusionen av fysisk utbildning fokuserar på att stimulera den sunda tillväxten av ungdomar.

 

I -djup observation av den långtgående påverkan av idrott på elevernas fysiska och mentala tillstånd kan du se att sport är en viktig faktor för att odla talanger med begreppet hela personen. Fysisk träning.

 

År 2024 startade Tianli Education Groups ”Tianli Cup · Qiyun Sports Festival” av denna vecka.Sporttävlingar, Campus Sports Record Publicity Column Selection och andra aktiviteter, uppmuntrar studenter att aktivt delta och aktivt visa sig själva.

 

Främja den djupa integrationen av kurser i fysisk utbildning och disciplinutbildning och förverkliga medbildningen av kunskapsförmåga och idrottsanda.

 

”Den omfattande läskunnigheten som vi ofta säger inkluderar inte bara den kulturella akademiska prestationen som vi vanligtvis pratar om mest, men involverar också många aspekter av fysisk hälsa, psykologisk kvalitet och social förmåga. Därför föreslår Tianli -utbildning också” Liu Li, en Dada ”Curriculum Concept. Genom idrottstävlingar, studenternas förmåga till sporttävling, lagarbete, strategiskt tänkande och kommer att ha förbättrats och utvecklats.”

 

”Standing”, som den första kärnkunskapen i kärnkunskapen i ”Liu Li, en DA” av Tianli -utbildning, är att bättre uppmuntra eleverna att utöva gässens anda och den första som är den första. Olympiska, kontinuerligt utmanar sig själva, besegra sig själva och överträffar sig själva.För att stärka skolsporten och hjälpa eleverna att njuta av kul, förbättra fysisk kondition, förbättra deras personlighet och förfina deras vilja i fysisk träning, ”Tianli Cup · Qiyun Sports Festival” blev till.

 

Att odla kulturella människor med idrottsförmågor och idrottsmän med kulturarv är viktiga mål för Tianli stående kurs.Aktiviteten är baserad på ”fusion av fysisk utbildning” som dess kärnvägledning syftar till att främja den in -djupgående kombinationen av läroplanutbildning och idrottsdisciplin för att utveckla den omfattande läskunnigheten hos studenter. ”.Sedan den första sportfestivalen har fler och fler skolor deltagit i byggandet och optimeringen av stående kurser.

 

Årets ”Tianli Cup · Qiyun Sports Festival” har sporttävlingen totalt bordtennis och fotboll. är uppdelade: inomhus fem -tillverkad fotboll, åtta person fotboll, elva fotboll.Samtidigt har Tianli Sports Competition -systemet i ”School -Nevel Tournament -Quarters of the Section -Group Finals” också börjat se modellen.

 

You May Also Like

More From Author