Science and Technology Empower Health, "syretillskott artefakter" vid Marathon Expo gynnas

Qingdao Daily/Guanhai News 20 april.Från 18 april till 20 hölls Haier 2024 Qingdao Marathon Expo vid Qingdao International Convention and Exhibition Center.

”Jag känner mig väldigt avslappnad i Micro -trycksyran. Den andra våningen i Qingdao International Convention and Exhibition Center.Herr Zhang, som deltog i maraton för första gången, kom ut från det ”lilla huset” och berömde hans effektivitet.

Enligt den relevanta personalen är det vetenskapliga namnet på detta ”lilla hus” en mikrotryckssyrekbin Håll loppets bästa tillstånd så mycket som möjligt.

Förutom ansträngande träning kan åldrande, sjukdom och platåmiljö orsaka hypoxi.Långvarig hypoxi kommer att få kroppen att påskynda åldrandet och öka risken för sjukdomar. Uppnå lättnad av sjukdomen, förbättra förbättringen, förbättra syftet med patientens fysiska tillstånd.

“微压氧舱与医院使用的高压氧舱原理相似,但微压氧舱的压力只有1.3到1.5个大气压,主要用于民用端和保健端。”工作人员介绍,在非医疗场景下,微Syreterapi är en slags framväxande naturterapi, som alltmer gynnas av grupper som kroniska sjukdomar, sub -hälsosamma människor och grupper som idrottsentusiaster, platåarbetare och äldre.Oavsett idrottsområdet, äldreomsorgsinstitutioner, medicinska enheter, medicinsk estetik eller enskilda invånare, kan de flexibelt välja en mängd olika layout av mikrotrycks syrefacket enligt deras egen platsplanering, budgetkonfiguration och användningsscenarier.

Reportern satt i mikro -syrehytten som en uppslukande upplevelse, och luften kändes färsk när han absorberade syre i soffan.Reportern såg på den smarta skärmen i kabinen att syrekoncentrationen i kabinen nådde 93 ± 3%, och trycket var stabilt vid 1,3 till 1,5 atmosfärstryck.Detta tillstånd kan effektivt öka mängden syre i blodet och förbättra antioxidantkapaciteten hos människokroppen.

Under syreterapin kan reportrar styra spänningen, ljus, luftkonditionering och annan utrustning genom det intelligenta styrsystemet som byggts av mikrotryckssyretanken och kan också använda mobiltelefoner normalt.Mikro -komprimerade syrehytten Real -Time Recording Compartment Pressure Curve för att säkerställa det vetenskapliga och komforten i syretillskottet.Reportern öppnade det mänskliga -datorinteraktionssystemet som fastställts av enheten, som kan kontrollera arbetsstatus och kö för mikrotryckssyretanken i realtid och boka en tid för att undvika trångt personal som väntar på personal.

Dessutom är mikro -trycksolesfacket också utrustat med flera säkerhetsanordningar ”såsom en syrekoncentration som överskrider den tidiga varningens standard, intelligent kontroll av boosthastighet och autonomt skydd av tryck över tryckgränsen, vilket kan undvika att det kan undvika den risker som kan uppstå under syreterapiprocessen i största utsträckning.(Qingdao Daily/Guanhai Journalist Huang Feiwen/Picture)

You May Also Like

More From Author