Jinjialing Street genomförde aktivt den 36: e patriotiska hälsovårdsaktiviteterna för att hjälpa byggandet av friska städer

Propagandamånadsaktivitet.(Källa: Jinjialing Street Office)

Xinwang 20 april nyheter(Korrespondent Wang Qinchao) April i år är den 36: e patriotiska hälsomånaden.För att omfattande främja byggandet av friska Laoshan och friska städer och konsolidera resultaten av skapandet av nationella sanitetsstäder, sedan 1 april, Jinjialing Street, Laoshan District, Qingdao City, runt Jinjia Ling Street, Laoshan District, Qingdao. Out Publicity Activity for Patriotism and Health Month för att hjälpa till att bygga friska städer.

Stärka den populära vetenskapen och förbättra nivån på hälsokunskap

Gataorganisationens samhällen fokuserar på ”hälsosam vikt”, genomför omfattande hälsovetenskapliga populariseringsaktiviteter, förespråkar en hälsosam livsstil och solid begreppet den första ansvariga personen i sin egen hälsa.Den 15 april lanserade Jinjialing Street Convenience Service Center en marknadsföringsaktivitet med temat ”Healthy Town Health Weight” nära Farmer’s Market of Maijima Homeland.

På evenemangsplatsen placerades gatorna på publicitetsutställningsskyltar, avstängda publicitetsbannare, utfärdade publicitetssidor, distribuerade pinnar och cockpaster, etc., och relaterad kunskap som biologisk kontroll av vårsjukdomarna hos medborgarna, samt förbättrar medborgarna Miljöhygien och har ”vikten av hälsosam vikt” för våra liv och miljö, vägleda massorna för att bygga begreppet ”alla är den första personen som ansvarar för hälsan” och förespråkar massorna för att lära sig vetenskaplig och hälsosam kunskap, utveckla hand -vätt, genomför regelbundet hälsa rengöring, goda hygienvanor.

Det fanns mer än 600 propagandamaterial, mer än 60 påsar med cockroving -agenter och mer än 100 pinnar och mer än 100 pinnar med cockroving agenter och fick nästan 200 konsultationer från massorna.

Fokusera på vikt och främja begreppet hälsosamt liv

Gatan tar ”hälsosam vikt” som utgångspunkt, organiserar olika samhällen för att aktivt genomföra den ”sunda vikt” -upplevelsen praktiska aktiviteter som kombinerar tjänster och åtgärder och organiserar gratis konsultationer, fysiska undersökningar, hälsokonsultation och andra aktiviteter i samhället, så Att begreppen och handlingarna i ett hälsosamt liv kommer att vara längre.

Den 13 april lanserade Jinsong åttonde vägsamhället en patriotisk hälsomånad propagandaevenemang på Children’s Square i Budong Jiayuan Community.Evenemangssidan har inrättat ett hälsokonsultationsdisk och en hälsoklinikplattform för att förse massorna med gratis blodtryck och medicinsk konsulttjänster, vilket är mycket populärt.

Samtidigt bjöd Shuxiangmen DI Community experter att genomföra gratis konsultationer i samhället för att tillhandahålla gratis kinesisk medicinskonsultation, hälsovetenskap och traditionell kinesisk medicinfysioterapi för samhällets invånare. Var uppmärksam på den första ansvariga personen för sin egen hälsa.Thailand Community -föreläsningar om den psykologiska hälsokunskapsföreläsningen genom att hålla ”Mind Meeting Health”, vägleda alla att uppmärksamma psykologisk hälsa, uppmärksamma sin egen vikt och lindra psykologiskt tryck.

Dessutom har Jinjialing Street också aktivt genomfört publicitets- och hälso månadens propagandaaktiviteter genom att publicera publicitetsaffischer och hålla expertfria konsultationer i samhället för att omfattande främja byggandet av friska städer.Hittills har gatorna organiserat mer än 400 affischer, mer än 50 cirkulära videospelvideor och mer än tio experter gratis klinikaktiviteter.

Aktivt agera, skapa en hälsosam och livlig miljö

I djupstudie och användning av Zhejiangs ”10 miljoner projekt” -upplevelse för att öka ansträngningarna för rengöring och rättelse av miljö sanitet.Gatorna organiserar aktivt samhällen för att starta invånare i jurisdiktion för att genomföra miljöhygienrengöring, eliminering och korrigeringsaktiviteter, genomföra förebyggande och kontroll av biologisk biologi under våren, mobilisera massorna för att rensa de döda hörnen, eliminera sjukdomar och och eliminera sjukdomar och Discern, minskar risken för sjukdomar, bygger en sund mänsklig bostad tillsammans miljö.Yunling Road Community och Jinjialing Community har successivt lanserat volontärverksamhet för patriotism och hälsa varje månad varje månad.

Samtidigt organiserar gatorna också olika samhällen för att inrätta ett desinficerande team för att regelbundet eliminera mygg och flygande mark som gröna bälten, papperskorgen, underjordiska parkeringsplatser, avlopp som underjordiska parkeringsplatser och avlopp i samhället. Marken har gjort stora framsteg inom nivån på förebyggande av sjukdomar på gatorna under gatan.Från 11 till 12 april var gatorna enhetligt organiserade för att lansera råttläkemedel, och den första generationen av mygglärare lanserades från 16 april till 16: e för att effektivt minska spridningen av sjukdomar.

You May Also Like

More From Author