Big Coffee in the Medical Industry har varmt diskuterat den "sunda integrationen" av Anhui Party Media

Dahui News News Den 19 april lanserades Anhui Party Media Clouds ”Healthy Rong” -plattform officiellt.Ett antal tungviktskaffe från provinsens medicinska och hälsoområden och cheferna för många välkända sjukhus genomför dialogutbyten för att stärka hälsovetenskapens popularisering, fördjupa medicinskt mediesamarbete och andra frågor och lägga fram förslag för ”hälsosam integration” av Anhui Party Media Cloud.Alla har sagt att det kommer att stärka kopplingen, konvergera, fortsätta att berätta historien om hälsa och hälsa, popularisera kunskapen om popularisering av hälsovetenskap och bidrar gemensamt till den högkvalitativa utvecklingen av Anhui hälso- och hälsoföretag.

Liu Jun, biträdande sekreterare för partikommittén vid First Hospital vid University of Science and Technology of China (Anhui -provinsen):

”Hälsointegrationen” av Anhui Party Media Cloud tillhandahålls inte bara av vår Anhui Medical Institution, medicinsk propaganda och majoriteten av medicinsk personal för att sprida hälsokunskap, främja branschens positiva energi och tillhandahålla auktoritativa kanaler. Högtänkplattformar är ett bra evenemang i hälso- och hälsokommunikationssamhället i Anhui -provinsen.

Liu Jun, biträdande sekreterare för partikommittén vid First Hospital vid University of Science and Technology of China (Anhui -provinsen), talade vid symposiet.

Utvecklingen av sjukhuset är oskiljaktigt från stöd från mainstream media.Lanseringen av kolumnen ”Xiaoyi Medical Exploration” i Xin’an Evening News i det tidiga skedet, jag tror att det är det starka svaret från hälsobehovet hos folket och publicitetsbehovet hos sjukhuset i Anhui Media. Läkare och patienter har producerat en bra roll för att främja.

Vi ser fram emot ”hälsointegration” -plattformen för Anhui Daily Newspaper Group under ledning av provinsiella hälso- och hälsokommission. Kommunikationen mellan läkare och patienter och bygger ömsesidigt förtroende och bygg samman nya högländer av hälsosam kommunikation och hälsokultur.

Liu Quanli, vice sekreterare för partikommittén och vice dekan vid det första anslutna sjukhuset vid Anhui Medical University:

”Health Rong” -plattformen är en innovativ åtgärd för det framtida publicitetsarbetet för våra olika sjukhus, särskilt Health Science Popularization -orsaken.Vi kommer att stärka utbyten, stärka publiciteten av kunskap om hälsovetenskap popularisering, vägleda allmänheten att etablera en vetenskaplig syn på hälsa och liv och arbeta tillsammans för att främja byggandet av hälsosamma anhui.

Liu Quanli, vice sekreterare för partikommittén och vice dekan vid det första anslutna sjukhuset vid Anhui Medical University, talade vid symposiet.

Zhang Yongxian, vice sekreterare för partikommittén vid det första anslutna sjukhuset vid Anhui University of Traditional Chinese Medicine:

Under de två sessionerna i Anhui -provinsen i år föreslog sekreterare Liu Tongzhu att medicinska arbetare över hela provinsen förespråkades att delta i hälsovetenskapens arbete.Samarbetet med Anhui Daily Newspaper Group ger inte bara en plattform för medicinska arbetare att delta i hälsovetenskap och förbättra den nationella hälsokunskapen.Anhui traditionell kinesisk medicinskultur är mycket stark. av traditionell kinesisk medicin främjas.

Zhang Yongxian, biträdande sekreterare för partikommittén vid det första anslutna sjukhuset vid Anhui University of Traditional Chinese Medicine, talade vid symposiet.

Wang Yanzhao, vice sekreterare för partikommittén och vice dekan vid Second People’s Hospital i Anhui -provinsen:

Tack så mycket för Anhui Provincial Health and Health Commission och Anhui Daily Newspaper Group för att ha byggt en sådan auktoritativ plattform för hälsofrisättning.Förra veckan gick Media Open Day -verksamheten som organiserades av Provincial Health and Health Commission, ”Xiaoye Medical Exploration” in på det andra sjukhuset på provinssjukhuset, intervjuade sjukhusets auktoritativa läkare för att bedriva hälsovetenskap enligt medborgarnas hälsoperson och medborgarna och medborgarna och medborgarna Spelade en bra roll i propaganda.I nästa steg hoppas jag att ”Xiaoyi Medical Exploration” och ”Healthy Rong” kan gå till vårt sjukhus för att genomföra publicitetsaktiviteter och främja mer fördelaktiga discipliner och enastående experter till folket.

Wang Yanzhao, vice sekreterare för partikommittén och vice dekan vid Second People’s Hospital i Anhui -provinsen, talade vid symposiet.

Gao Hui, vice dekan för Anhui Children’s Hospital:

Anhui Children’s Hospital implementerar för närvarande integrerade ledning och homogena tjänster av ”ett sjukhus och tre distrikt”.Bland dem öppnades National Children’s Regional Medical Center General Institute (Shenzhen Road Courtyard) officiellt den 26 juni 2023.Man hoppas att efter att ha anslutit dig till den ”friska rong” -plattformen kan du marknadsföra de nya förändringarna och en utmärkt medicinsk teknik på Anhui Children’s Hospital och sprida mer hälsokunskaper som kvinnor och barns medicinska vård, förebyggande och hälsovård för folket.

Gao Hui, biträdande dekan vid Anhui Children’s Hospital, talade vid symposiet.

Xu Ning, vice dekan för Anhui Chest Hospital:

Tack vare ”Xiaoye Medical Exploration” som tidigare rapporterats om vårt sjukhus publicitet och rapportering har det spelat en bra vetenskapspopulariseringseffekt.Det hoppas också att reportrar av den ”friska rong” -plattformen kan fortsätta att komma in i expertteamet och utmärkta discipliner på vårt sjukhus för att främja god medicinsk teknik och låta vanliga människor få mer hälsokunskap.

Xu Ning, biträdande dekan vid Anhui Provincial Chest Hospital, talade vid symposiet.

I nästa steg kommer vi också att stärka utbildningen av våra propagandaarbetare, förbättra nivån och förmågan på sjukhusets publicitet och göra ett bra jobb med hälsovetenskapsarbete med Anhui Daily Newspaper Group.

You May Also Like

More From Author