Hur höjer man lever och lever?Jian’an bit levervård är vårdnadshavaren för leverhälsan

Levern har flera funktioner som metabolism, matsmältning och absorption, immunfunktion och avföringsreliker.Den snabba, oregelbundna kosten och dåliga levande vanor i livet gör att levern möter emellertid enastående utmaningar.Hur man vetenskapligt näring av levern och skyddar levern?

Vattenflygningen är essensen av vatten -firande tistelekstrakt.Sedan forntida tider har den klassiska kinesiska växtmedicinska klassikern ”Chinese Materia Medica” registrerat de magiska effekterna av vatten som flyger tistel. och andra leversjukdomar.Jian’an Rishe leverskivor är essensen i denna växtbaserade skatt.Den innehåller inte bara kärningrediensen i vatten som flyger Jimin, utan lägger också vetenskapligt till en mängd olika växtväxter som Puararia, Salvia och Schisandra.

Dessa örter är samordnade med varandra, vilket ger ett komplett utbud av underhåll och reparation för levern: Pueraria -extrakt kan rensa värme och avgifta och stärka venerna för att stärka levern avgiftningsfunktionen. in i levern.

Under verifieringen av modern medicin har Jian’an och lever -skyddande skivor visat en betydande effekt på närande levern av näring.Djurexperiment och litteratur har bevisat att denna formel kan hjälpa de med fet lever att skydda leverhälsa, minska bördan på levern och främja leverreparation och regenerering.

När du tar Jian’an -biten rekommenderas att servera varmt vatten efter måltiderna, 2 tabletter varje gång, 2 gånger om dagen.För personer med alkoholhaltiga vanor rekommenderas det att lägga till mer än 2 timmar efter att ha druckit för att komplettera för att ge full spel för att ge näring av levern och levern.

Dessutom är hälsosam kost och måttlig träning också viktiga åtgärder för att skydda levern.Balanserat intag av olika näringsämnen, särskilt antioxidanter och cellulosa, kan hjälpa leverresistens mot intrång av yttre toxiner.En måttlig mängd träning kan främja kroppsmetabolism och minska bördan på levern, vilket är viktigt för att förhindra och kontrollera icke -alkoholisk fet leversjukdom (NAFLD).

You May Also Like

More From Author