Pekings största kommersiella komplexa mössa

Tidningen (reportern Liu Yang) igår kom de senaste framstegen från Bay Lili -projektet i Peking Urban vice centrala kulturturism.Wanli -projektet och den globala resorten separeras bara av gatan.Enligt den berörda personen som ansvarar för Peking Investment Corporation, i går, var det största projektet i projektet -Beijings största kommersiella komplex med kommersiellt komplex.Projektet förväntas vara slutfört i slutet av 2024 och öppningsvillkoren är tillgängliga i juli 2025.

Bayo Lai -byggnaden är formen av stålstruktur, med sex våningar över marken, två våningar under jord, byggnadsområdet över marken är 166 000 kvadratmeter, den totala höjden är 36 meter och stålstrukturen är cirka 40 000 ton.Detta strukturella mössa är en viktig ikonisk nod för projektet i Wanli -projektet, och det är också en viktig utgångspunkt för uppföljningsprocessen för OLE -kommersiell byggnadsmonomer. Dekoration, elektromekaniska och utomhusgardinväggar och kupol.

Enligt Wu Yan, biträdande chef för Huanhui fastighetsbolag, medan byggandet av projektet genomfördes, har operativteamet och investeringsteamet i Wangfujing Group också kommit in.

”Jämfört med andra Ole har Wanliolla många innovativa mönster. Vi har till exempel introducerat Bay Li Art Center. I framtiden kan vi vara värd för utställningar och korsborder varumärkesaktiviteter.”

Wanli -projektet är faktiskt ett omfattande utnyttjandeprojekt i avsnittet Zhangjiawan fordon.Zhou Luwei, biträdande chef för Huanhui Real Estate Company, introducerade att, med undantag för Olai och Five -Star Nuolan Hotel i landningsområdet, staden Wanlinyun ligger ovanför Zhangjiawan -fordonssektionen, som är det välbekanta tunnelbanesbyggande essensen Essence EssenceFör närvarande kan medborgarna nå bukten via Metro Line 1 och Line 7, och de kan också komma hit genom den planerade S6 -linjen i framtiden.

För närvarande har staden Wanlingyun startat huvudstrukturen i huvudstrukturen.Igår eftermiddag såg en reporter från Peking Youth Daily Saw i Ting Yun Town att Tingyun -museet i staden har öppnats och öppnats.Wanli -projektet ligger nära East Sixth Ring Road. ren.

För närvarande har investeringsfrämjande arbetet för de fyra stora erfarenhetscentra i Ting Yun Town också gjort betydande framsteg.De mycket tittade vetenskapliga prospekteringshallarna, barnens erfarenhetshallar, LiveHouse och Tangquan Life Museum har framgångsrikt slutfört varumärkets position efter offentligt bud.Det rapporteras att Bayi -varumärkesreleatet och China Merchants Signing Conference kommer att hållas inom en snar framtid som den förväntas öppna under andra halvan av 2025 och lägga till nya kulturturismdestinationer till Sub -Center Culture Tourism.

You May Also Like

More From Author